Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Bestuur E-mail

Gideon Swaab
Gideon Swaab
Voorzitter
De voorzitter is eindverantwoordelijk voor het totale beleid. Hij activeert, motiveert en coördineert het bestuur en de commissies. Daarnaast vertegenwoordigt hij de maatschappelijke belangen en de rol van de vereniging in Diemen. De taak van voorzitter wordt bij afwezigheid waargenomen door de penningmeester.
Jolanda Verhulp
Jolanda Verhulp
Penningmeester
De penningmeester zorgt voor een verantwoord beheer van de financiën van de vereniging, motiveert en coördineert de commissies en levert een bijdrage aan de implementatie van het HC Diemen beleid. De taak van penningmeester wordt bij afwezigheid waargenomen door de voorzitter. De volgende commissie valt onder dit bestuursschap: sponsorcommissie.
Ingrid Edam-Wells
Ingrid Edam-Wells
Secretaris
De secretaris is het kloppend hart van het algemeen bestuur. De secretaris draagt zorg voor alle secretariële processen van de vereniging en activeert, motiveert en coördineert de commissies. Ook draagt de secretaris bij aan het implementeren van het HC Diemen beleid. De volgende commissies/personen vallen onder dit bestuursschap: ledenwervings- en vrijwilligerscommissie, lijncoördinatoren, privacy-officer en vertrouwenspersoon.
Bas Piena
Bas Piena
Bestuurslid Technische Zaken
Als lid van het bestuur ben je verantwoordelijk voor alle technische zaken en voor het activeren, motiveren en coördineren van de bijbehorende commissies. De volgende commissies vallen onder dit bestuursschap: technische commissie en materiaalcommissie.
vacature
Bestuurslid Accommodatie
Het bestuurslid accommodatie is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van het clubgebouw en de velden. De volgende commissies vallen onder dit bestuursschap: barcommissi, bouwcommissie, huisvestingscommissie, verduurzamingscommissie en de verenigingsmanager
Mariken Rijpert
Mariken Rijpert
Bestuurslid Algemene zaken
Het bestuurslid Algemene zaken is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen, toernooien, ICT en gezondheid. De volgende commissies vallen onder dit bestuursschap: evenementencommissie, ICT-commissie, Jeugd/toernooi-commissie en medische commissie.
Michiel Hopman
Michiel Hopman
Bestuurslid Wedstrijdzaken
Het bestuurslid Wedstrijdzaken is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de organisatie van veldhockey- en zaalhockeywedstrijden. De volgende commissies vallen onder dit bestuursschap: arbitragecommissie, wedstrijdsecretariaat, tuchtcommissie en zaalhockeycommissie.

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden