Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Nov
24

Gideon Swaab niet meer verkiesbaar als voorzitter HC Diemen

We zullen uitgebreid terugblikken op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van gisteravond, zowel op onze sociale media als in de volgende nieuwsbrief.


Echter, er is iets wat niet kan wachten. Tijdens het zomerfeest hebben we onze vertrekkende voorzitter, Gideon Swaab, al uitgebreid in het zonnetje gezet. Tijdens deze ALV was zijn laatste termijn als voorzitter van HC Diemen echt voorbij, en stelde hij zich niet meer verkiesbaar. We vinden het jammer dat hij vertrekt, maar zijn trots op zijn voorzitterschap. Samen met de andere bestuursleden van het eerste uur heeft Gideon een club met 300 leden opgebouwd, waar we allemaal trots op mogen zijn.


We hebb

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
17

Grote Clubactie winnaars zijn bekend!

Wauw, wat een helden zijn jullie! 
De grote Clubactie trekking moet nog plaatsvinden, maar onze leden hebben al een super prestatie neergezet! Dankzij jullie  enthousiasme en inzet zijn er maar liefst 1.959 loten verkocht, wat een geweldige opbrengst van €4.701,60 opleverde. Jullie geven ons hiermee de kans om ons buitenmeubilair op te knappen en onze club nog mooier te maken!


Ondertussen hebben de verkooptalenten van het MO12-1 de teamchallenge gewonnen met 370 verkochte loten! Gefeliciteerd, MO12-1! Jullie verdienen een filmavondje en vergeet vooral niet een leuke foto te sturen.


We hebben nog meer winnaars! Lien Arnolds

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
29

Evenementen 2023 - 2024 write 'em down!

Jullie feedback is gehoord! We snappen dat vorig seizoen de evenementen te laat werden gecommuniceerd of te kort achter elkaar plaatsvonden. Daarom hierbij de evenementenkalender seizoen 2023-2024.


Van sportieve uitdagingen tot gezellige feestjes, onze evenementen kalender barst uit zijn voegen met leuke activiteiten voor jong en oud. We kunnen niet wachten om alle ouders en kids te zien! Markeer deze data alvast in je agenda en houd onze socials en Lisa in de gaten voor meer juicy details.
Maar, zonder jouw hulp kunnen we deze evenementen niet organiseren. Bij elke gelegenheid zullen we om helpende handjes vragen. Samen geven we onze club een boost, dus we hopen

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
7

RaboClubSupport

De afgelopen maanden heeft HC Diemen meegedaan aan de RaboClub Support actie en wat een feestje was het! Onze fantastische leden, vrienden, familie en misschien zelfs compleet onbekenden hebben massaal op ons gestemd. En dat hebben we gemerkt! 


Het bedrag van vorig jaar (€300) werd ruim overschreden en we werden zelfs vereerd met een bezoekje van de RaboClub Support. Hoe cool is dat?


Afgelopen zaterdag (7 oktober) was het dan zover en mochten we de cheque in ontvangst nemen van €1600 euro!!! Dat is echt te gek voor woorden. We hadden al wel een vermoeden dat het meer zou zijn dan vorig jaar, maar zoveel meer?! Misschien heeft ons leu

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
4

Kom jij bij ons hockeyen?

Hockeyfanaten opgelet! Vanaf 5 jaar kan je je al uitleven op het hockeyveld! Niet alleen voor de kleintjes is er plek, ook de volwassenen kunnen zich aansluiten bij onze gezellige club.
Elke maandagavond gaan we los vanaf 20.00 uur en kan je 5 kwartier lang je dribbel- en schietkunsten verbeteren onder deskundige begeleiding. Na afloop is er tijd om bij te kletsen onder het genot van een drankje. En als kers op de taart doen we regelmatig mee aan leuke toernooien. Het is allemaal vrijblijvend, dus kom gerust een keer langs. Of je nou een ervaren hockeyer bent of nog nooit een stick hebt aangeraakt, iedereen is welkom!
 
Onze jongste talenten kunnen al trainen vanaf 5

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden