Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Feb
29

ALV 21 maart 2024

Op 21 maart 2024 staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) van HC Diemen gepland. Tijdens deze vergadering zullen niet alleen de sportieve activiteiten van het lopende seizoen besproken worden, maar ook een terugblik op het zaalseizoen plaatsvinden. Daarnaast zal aandacht besteed worden aan de renovatie en ontwikkelingen van het clubhuis. De focus zal ook liggen op ledenwerving en waarom dit momenteel van essentieel belang is.
Verder zal er kort vooruit gekeken worden naar het komende seizoen en zullen de resultaten van de enquêtes besproken worden. Dit jaar zijn enquêtes afgenomen vanaf de O7-categorie.
Kort samengevat belooft het een informatieve ALV te worden waarbij de tijd

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
24

Vacature voorzitter

We hebben JOU nodig! En nee, je hebt geen hockey-ervaring nodig om voorzitter te zijn. Bestuurservaring is fijn maar het is vooral leiden van de bestuursvergaderingen en durven besluiten te nemen.
Maak er een duo functie van als je bang bent dat het teveel tijd kost; het is juist het delegeren naar de commissies wat belangrijk is en vooral niet alles zelf doen.


Wil je er een keer over praten? Mail ons, [email protected]

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
23

Nieuw in ons HC Diemen assortiment; het baseball jack!

Oh yeah! Nieuw in de HC Diemen merchandise collectie! Varsity HC Diemen jack. Heerlijk voor zowel voor als na je training worden gedragen. Met deze Amerikaanse look steel jij de show op en rond het hockeyveld. Door het HC Diemen logo op de voorkant en Diemen eendjes subtiel op de achterkant is het wel een echte club jack.


Steun de club!
Bij aanschaf van elke jack ontvangt de club 10% van de opbrengt.
Pre-order hem nu via de webshop of kom langs in de winkel om te passen.
Vanaf nu kan je dit ge-wel-dige jack al bestellen. Je kan em dan ophalen in de winkel van Het Hockeycentre in Almere. Op zaterdag 6 april komen ze ook met een stand op de club. Natuur

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
21

Ledenwerving 2024; we need YOU

Welkom bij HC Diemen, waar iedereen een plekje heeft op het hockeyveld! Het maakt niet uit of je een oud-lid bent die weer terug wil komen of dat je nog nooit hebt gehockeyd. Van jong tot oud, man of vrouw, iedereen is welkom om te komen hockeyen. Zelfs als je pas 5 jaar bent kan je al beginnen met hockeyen! Ook als volwassene kan je meedoen met de trimmers, die nu zelfs Hockey7 spelen en af en toe een tramtoernooi meedoen.


OPROEP AAN ALLE OUDERS MET KINDEREN IN Groep 2, 3, 4 & 5van de lagere school
Laten we samen een boost geven aan de Jongste Jeugd! We hebben nu te weinig JJ-leden en dat gaat ons over een paar jaar opbreken. De teams die verstrekt moeten wo

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
15

LISA app, onmisbaar voor alle hockeyliefhebbers!

Trainingen
Elke training gaat uit van alle leden die ingepland zijn voor dat uur en die dag. Daarop zijn ook de trainers ingehuurd en worden de ouder-trainers gevraagd aanwezig te zijn. Op basis daarvan worden ook de trainingen gemaakt. Dat werkt dan niet als er ineens veel leden niet aanwezig zijn. Aanmelden in LISA is 30 seconden, max!


Wedstrijden
Hockey is een teamsport en een teamsport doe je met z’n allen. Afmelden voor wedstrijden moet dan ook in overleg met het team. Natuurlijk kan het door omstandigheden voorkomen dat iemand niet aanwezig kan zijn. Maar structureel niet deelnemen aan de wedstrijden kan echt niet. In LISA kan het team zien hoeveel sp

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
10

HC Diemen & Voedselbank Diemen

Als club staan we midden in de Diemense samenleving en hebben we een sociale verantwoordelijkheid. Niet alleen om zoveel mogelijk kinderen te helpen sporten maar ook om waar we kunnen de samenleving te helpen.
Dit doen we graag samen met Voedselbank Diemen. Vanaf de start van het laatste deel van het hockeyseizoen zal er weer wekelijks een krat op de club staan waar houdbare voedselproducten gedoneerd kunnen worden maar ook andere producten. Denk aan:
Olie Rijst Houdbare melk Houdbare chocomelk Pindakaas Muesli Jam Groente in blik Fruit in blik Dierenvoeding Luiers maar dan grotere maten Lichaamsverzorging Pakken vruchtensap Etcetera

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
1

LISA app; gebruik em altijd!

Lisa app, onmisbaar voor alle hockeyliefhebbers! Dus, duik in die app!


Trainingen
Elke training gaat uit van alle leden die ingepland zijn voor dat uur en die dag. Daarop zijn ook de trainers ingehuurd en worden de ouder-trainers gevraagd aanwezig te zijn. Op basis daarvan worden ook de trainingen gemaakt. Dat werkt dan niet als er ineens veel leden niet aanwezig zijn. Aanmelden in LISA is 30 seconden, max!


Wedstrijden
Hockey is een teamsport en een teamsport doe je met z’n allen. Afmelden voor wedstrijden moet dan ook in overleg met het team. Natuurlijk kan het door omstandigheden voorkomen dat iemand niet aanwezig kan zijn. Maar struc

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
24

Oranje Rood-voorzitter klaar met scheldend publiek: ‘Groot probleem’

Een live-interview op de radio, een televisie-optreden en belletjes van journalisten. Afgelopen maand stond Pieter Janssen, de voorzitter van Oranje-Rood, even vol in de schijnwerpers. De aanleiding: zijn column op de eigen clubsite. Daarin schreef Janssen dat hij het schelden en tieren op zijn hockeyclub helemaal zat is.
 
Houd je een bitje in, was de Eindhovense oproep. Inderdaad op z’n Brabants. Je moet je een beetje (bietje, bitje) inhouden. Dat was de boodschap, die al snel opgepakt werd. De hockeybond meldde zich, clubs uit de regio en zelfs andere sporten lieten van zich horen. Allemaal vertelden ze Janssen dat zij het probleem herkennen en er net zo klaar mee zijn

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
19

Google Maps Review

Ben jij ook zo blij met onze club? We zien dat steeds meer mensen ons vinden via Google Maps. En dan helpt het enorm als we hier positieve reviews hebben.


Kortom, neem 2 minuten de tijd en geef ons een review op Google Maps! 
Klik hier om naar review te gaan. 


Foto's toevoegen is ook leuk maar kijk dan wel even goed of je toestemming moet hebben van andere ouders als er andere kinderen op staan.

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
10

HC Diemen Vrijwilligersfeest Wild Wild West Country Night

Vorig jaar opgezet en nu uitgegroeid tot een traditie. We willen onze hardwerkende vrijwilligers bedanken voor hun toewijding aan HC Diemen. Daarom organiseren we op 9 maart het jaarlijkse Vrijwilligersfeest. Ongeacht of je in een commissie zit, training geeft, achter de bar staat, of een andere rol vervult bij HC Diemen, je krijgt een persoonlijke uitnodiging om je aan te melden. 


Na het geweldige jaren 80 & 90 feest van vorig jaar, is het nu tijd om je cowboy boots en hoed uit de kast te halen en helemaal los te gaan in het thema van Wild Wild West Country Night!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
22

HC Diemen & Social Media

Ben jij al een fan van HC Diemen op social media? Wij zijn overal te vinden, van Facebook tot TikTok! Dus, heb jij een superleuke foto of een waanzinnig filmpje voor onze kanalen? Stuur ze dan door naar [email protected] en wie weet zie jij jouw content terug op onze pagina's!


En als je ons nog niet volgt, no worries! Gebruik deze QR-code en let's get connected!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
29

Evenementen 2023 - 2024 write 'em down!

Jullie feedback is gehoord! We snappen dat vorig seizoen de evenementen te laat werden gecommuniceerd of te kort achter elkaar plaatsvonden. Daarom hierbij de evenementenkalender seizoen 2023-2024.


Van sportieve uitdagingen tot gezellige feestjes, onze evenementen kalender barst uit zijn voegen met leuke activiteiten voor jong en oud. We kunnen niet wachten om alle ouders en kids te zien! Markeer deze data alvast in je agenda en houd onze socials en Lisa in de gaten voor meer juicy details.
Maar, zonder jouw hulp kunnen we deze evenementen niet organiseren. Bij elke gelegenheid zullen we om helpende handjes vragen. Samen geven we onze club een boost, dus we hopen

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden