Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Nov
24

Gideon Swaab niet meer verkiesbaar als voorzitter HC Diemen

Nieuws afbeelding

We zullen uitgebreid terugblikken op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van gisteravond, zowel op onze sociale media als in de volgende nieuwsbrief.


Echter, er is iets wat niet kan wachten. Tijdens het zomerfeest hebben we onze vertrekkende voorzitter, Gideon Swaab, al uitgebreid in het zonnetje gezet. Tijdens deze ALV was zijn laatste termijn als voorzitter van HC Diemen echt voorbij, en stelde hij zich niet meer verkiesbaar. We vinden het jammer dat hij vertrekt, maar zijn trots op zijn voorzitterschap. Samen met de andere bestuursleden van het eerste uur heeft Gideon een club met 300 leden opgebouwd, waar we allemaal trots op mogen zijn.


We hebben nog niet eerder een vrijwilliger tot ere-lid benoemd, en beginnen dan ook met een 'big bang'. Sinds gisteravond is Gideon Swaab niet alleen ere-lid, maar ere-voorzitter van HC Diemen!


Het huidige bestuur van HC Diemen wil met dit bericht onze Ere-Voorzitter Gideon nogmaals bedanken voor al zijn inzet voor de club!


Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden