Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Okt
4

Kom jij bij ons hockeyen?

Nieuws afbeelding

Hockeyfanaten opgelet! Vanaf 5 jaar kan je je al uitleven op het hockeyveld! Niet alleen voor de kleintjes is er plek, ook de volwassenen kunnen zich aansluiten bij onze gezellige club.

Elke maandagavond gaan we los vanaf 20.00 uur en kan je 5 kwartier lang je dribbel- en schietkunsten verbeteren onder deskundige begeleiding. Na afloop is er tijd om bij te kletsen onder het genot van een drankje. En als kers op de taart doen we regelmatig mee aan leuke toernooien. Het is allemaal vrijblijvend, dus kom gerust een keer langs. Of je nou een ervaren hockeyer bent of nog nooit een stick hebt aangeraakt, iedereen is welkom!

 

Onze jongste talenten kunnen al trainen vanaf 5 jaar en vanaf 7 jaar starten we met mini-competities. Vanaf 8 jaar nemen onze teams deel aan de KNHB competitie. Kortom, we bouwen rustig op en besteden aandacht aan zowel competitie als trainingen. Voor de kleintjes is er vooral veel spel en plezier, terwijl we bij de oudere jeugd  focussen op techniek.

Dus, ben jij erbij?

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden