Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Sep
20

Langs de lijn

Nieuws afbeelding

Velden en materiaal heeft continue aandacht en onderhoud nodig. Nu zijn de twee velden voor de start van het seizoen grondig aangepakt dus daar is geen probleem momenteel. Maar wel bij de lampen & sproeiers. Een korte update:


  • De lampen aan de kant van de sloot liggen er inmiddels al 1,5 week uit. Zomer's is dat niet zo'n probleem, maar het wordt steeds eerder donker en dan is het lastig als de helft van de lampen niet werken. Aankomende vrijdag, 22 september komt de firma Oostendorp langs om deze storing te verhelpen. 
  • Afgelopen zaterdag is Roger aangesproken door een van onze gasten. De sproeiers langs de slootkant nemen ook een deel van het pad langs het veld mee. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vooral de sproeier naast de waterpomp is van slag. Dit is gemeld en de aannemer, firma Van Wijlen zal dit op gaan pakken. We weten alleen nog niet wanneer. Uiteraard houden we jullie op de hoogte. 


Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden