Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Apr
20

Hockeydagen HC Diemen & Het Hockey Centre op 6&7 mei 2021

Nieuws afbeelding

6 en 7 mei is het HC Diemen hockey kamp voor de F-jeugd en ouder. Een of twee dagen in het teken van hockey, spelletjes en plezier. Om dit kamp goed te regelen moeten wij uiterlijk aanstaande vrijdag weten of uw kind meedoet. Het zou natuurlijk zonde zijn dat kinderen niet meer mee kunnen doen terwijl ze dat wel zouden willen!


De kosten voor het HC Diemen hockeykamp bedragen voor twee dagen €100 per lid of introducee en voor 1 dag €55. Voor €20 meer ontvang je ook een bidon en Indian Maharadja shirt! Wil je een shirt en bidon? Geef dit in de comments van de aanmelding aan! 


Een of twee dagen vol met hockey en de mogelijkheid om hockey internationals te ontmoeten. Er zijn wedstrijden, hebben we een stormbaan en nog veel meer plezier! De trainers van Het Hockey Centre begeleiden beide dagen! 


De lunch en diverse snack zijn natuurlijk verzorgd.


Kortom, we gaan er geweldige dagen van maken waarin alle kinderen plezier beleven. Dus schrijf je nu in!  


Aanmelden gaat via LISA; op de hoofdpagina in de app, klik op de drie puntjes rechtsonder en klik dan op "evenementen" en je kan je aanmelden. Nog geen lid of geen LISA? Mail ons! [email protected] en het wordt geregeld. 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden