Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg
Algemeen
Okt
13

Vanaf komend weekend is het herfstvakantie, geen competitie & training

Vanaf zaterdag 16 oktober is het herfstvakantie. Er is dan geen competitie of training. 


De eerstvolgende training is dan weer op maandag 26 oktober. 
Competitie start weer op zaterdag 30 oktober. 


Wij wensen iedereen een heel fijne herfstvakantie! 


HC Diemen

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
12

RaboClubSupport, stem op HC Diemen!

De Rabo Clubsupport actie loopt al even.  Het mooie van de Rabo Clubsupport actie is dat alle Rabobank klanten kunnen stemmen. 


Dus geen loten verkopen maar simpelweg stemmen in de app of via de website. Geef het door aan iedereen die je kent met een Rabobank rekening en laat ze stemmen op HC Diemen! 


De actie loopt tot 25 oktober 2021

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
18

Even voorstellen; Algemeen Bestuurslid

Mijn naam is Leonie Verheul en ik ben sinds kort het nieuwe bestuurslid Algemene zaken. Hieronder vallen de Medische commissie, ICT en de Evenementencommissie.


Een bestuurslid is aanwezig bij de bestuursvergaderingen om zijn/haar visie en mening te geven over alle zaken die spelen en om de onder mijn verantwoordelijkheid vallende commissies te coördineren en de benodigde werkzaamheden te laten uitvoeren. Een bestuurslid is ook de vertegenwoordiger van de Hockeyvereniging naar binnen en buiten toe.


Sinds kort woon ik met mijn gezin in Watergraafsmeer en sinds juni 2021 hockeyt mijn oudste dochter bij de vereniging. Omdat ik ook een steentje bij wil

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
16

HC Diemen heeft een nieuwe sponsor! After's Cool

Bij AFTER’S COOL kan je terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching. Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas; dat is ons uitgangspunt bij alles wat we doen en waar we voor staan. Leerlingen helpen op het moment dat ze dat nodig hebben. Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, met resultaat. Dat willen wij iedereen laten ervaren! 


AFTER’S COOL is heel blij om één van de nieuwe sponsoren te zijn op HC Diemen. Hieronder vertellen wij graag wie wij zijn. 


Over AFTER’S COOL
Sinds 1999 helpen wij sch

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
13

Help jij onze leuke club verder opbouwen?

Altijd al meer met social media willen doen, ben je volleerd barrista of zou je dat willen worden, ben je goed in het werven van sponsoren of heb je verstand van (hockey)materiaal? 
Wij zoeken jou! We hebben in een aantal cruciale commissies nog open plekken. Wie heeft het enthousiasme om onze leuke groeiende club verder te helpen?

Voor meer informatie over de openstaande functies klik hier>> of mail naar [email protected] 

Nieuws afbeelding