Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Jun
26

Vrijwilligers nodig voor het FEEST!

Beste ouders en leden,  Na onze mail van vrijdag hebben we gelukkig al heel wat vrijwilligers die zaterdag komen helpen op of de opbouw in de ochtend, tijdens de witte rook in de middag of in de avond tijdens het feest. 
MAAR WE ZIJN ER NOG NIET! 
En zonder die laatste 10 plekjes kan mogelijk delen niet doorgaan of hebben we een uur lang geen biertjes. Want zonder barman, geen bier... 
Dus geef je op voor dat ene uur en help er een geweldig feest van te maken.  Klik op deze link en zet je naam bij dat ene lege vakje. 
"Vraag niet wat de club voor jou kan doen maar wat jij voor de club kan doen" want samen ma

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jun
10

WK Hockey Nederland - Duitsland op groot scherm bij HC Diemen

Zondagavond 3 juli zijn alle HC Diemen ouders en kinderen uitgenodigd om de WK hockeywedstrijd Nederland – Duitsland op een groot scherm te kijken in het clubgebouw.


De fris en bier tab is vanaf 18:00 geopend om alvast in de sfeer te komen en de wedstrijd start om 19:30.Drankjes zijn voor eigen rekening. 


Het is natuurlijk leuk als je in je Oranje-outfit komt.  
Tijdens de avond kan je mee doen aan een hockeypool met een inleg van € 1 euro. De winnaar krijgt een leuke prijs.


Komen jullie ook?! 
Nieuws afbeelding
Algemeen
Jun
3

Witte Rook Sessie & Tropical Fever Party voor al onze leden!

Op zaterdag 2 juli hebben we allereerst de Witte Rooksessie; de sessie waarin de teams van het nieuwe seizoen de teamrollen onder elkaar verdelen. 


Programma is als volgt:
13.00 - 14.00 Duckies & 1ste jaars F
14.00 - 15.00 2de jaars F & E teams
15.00 - 16.00 D teams en hoger


Let op! Dit gaat al over de nieuwe teams. 
Dus is jouw team nu een eerste jaars F team en volgend seizoen een 2de jaars F, dan wordt je om 14.00 verwacht. Ben je nu 2de jaars E en volgend seizoen D, dan kom je om 15.00 uur. 


Het HC Diemen slotfeest voor al onze leden; van Duckies tot Trimmers en alle aanhang!&n

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
17

Senioren competitie @HC Diemen!

Nu onze club de afgelopen jaren voornamelijk de focus heeft gelegd op jeugdhockey en trimhockey, is het nu tijd voor de senioren competitie bij HC Diemen.
Komend seizoen willen we met zoveel mogelijk senioren (o.m. studenten) teams starten op zondag. Dat doen we met een spectaculair contributieaanbod en maakt HC Diemen dus wel heel aantrekkelijk.
Bij HC Diemen zijn alle senioren welkom, dus jong-senioren, 'gewone' senioren en veteranen (35+ en 50+).
Meer informatie vind je hier>>
TC senioren HC Diemen Boudewijn Brons M: 06 823 17 287 E: [email protected]

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
8

HC Diemen Slotdag & Witte Rooksessie

Op zaterdag 2 juli is DE slotdag van HC Diemen en tevens Witte Rooksessie. Eindelijk, na twee jaar mag en kan het weer! We gaan er echt een leuk feestje van maken! 


Bij de witte rook sessie is het de bedoeling dat alle ouders van ieder team een team rol, commissie- en/of bestuursfunctie op zich nemen. Als alle ouders een rol hebben en ook alle rollen binnen het team zijn ingevuld is er witte rook. 


Meld je aan via LISA evenementen. Dit kan door in LISA-app op de drie puntjes (...) rechtsonder te klikken, vervolgens klik je op 'EVENEMENTEN' en dan zie je alle evenementen die we gepland hebben.

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
20

Even voorstellen; de Tuchtcommissie

Eigen tuchtcommissie HC Diemen zorgt bij nood voor snelle en adequate afhandeling incidenten


Hi, mijn naam is Loes Fokker. Sinds september 2021 ben ik in de rol van tuchtcommissie voor onze vereniging. Omdat ik niet zo vaak op het veld sta, stel ik mezelf en de de rol van de Tuchtcommissie hier graag voor.
Moeder van 2 kinderen, en werkzaam als eigenaar en Chief of Culture in een community voor Conscious Leadership in 73 landen. Ook ben ik al een jaartje of 20 psycholoog, en help ik graag mensen en systemen om het bewustzijn te vergroten van elkaars perspectieven en in goede communicatie te zijn of te komen.
Je kunt me het beste bereiken op tuchtcommiss

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
16

SAVE THE DATES! Evenementen tot aan de zomerstop!

Voor de komende maanden hebben we nog een aantal evenementen georganiseerd. Meer informatie volgt later; zet deze data alvast in jullie agenda’s! 


Voor de Jongste Jeugd slotdag en de Witte Rooksessie staan de evenementen in LISA. Schrijf je daar alvast voor in!


Voor de Witte Rooksessie zullen we nog meer informatie geven. Belangrijkste is dat we niet alleen hele leuke dingen voor onze jeugd organiseren maar dat we wel verwachten dat van al onze (minderjarige) leden er minimaal 1 ouder aanwezig is bij de Witte Rooksessie!


Nieuws afbeelding