Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Over HC Diemen

HC Diemen is een jonge club met momenteel zo’n 300 actieve leden en we groeien ieder jaar. Hockeyen kan bij ons vanaf ongeveer 5 jaar, maar ook aan jongvolwassenen en senioren bieden wij trainingen. Ervaring is niet nodig. Iedereen is welkom!

Ons doel is om iedereen die lid is een prettige en veilige omgeving te bieden, waarin op eigen niveau gehockeyd kan worden. Daarnaast streven wij ernaar om op een positieve manier het beste te halen uit iedereen die bij ons traint. Van beginner tot zeer ervaren hockeyer. Zo bieden wij iedereen uit Diemen en omgeving een fijne plek om zich via hockey te kunnen ontwikkelen.

Speelvelden en clubhuis

Per november 2021 hebben wij twee eigen professionele velden, waaronder één duurzaam waterveld. In het (inter)nationale hockey wordt ook op deze ondergrond gespeeld. Daarnaast hebben we een mooi en gezellig clubhuis naast onze velden waar we regelmatig leuke activiteiten voor onze leden organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek van Sinterklaas voor onze jongste jeugd of een winterdiner voor onze junioren. Op de velden zelf worden natuurlijk ook evenementen georganiseerd, zoals hockeykampdagen in de zomer of een warme mutsen toernooi voor kinderen en hun ouders in de winter.

Actieve bijdrage leden

Om de club op te kunnen bouwen tot een familievereniging waar altijd iets te beleven is, zijn vrijwilligers nodig. Zonder vrijwilligers geen HC Diemen! Van alle ouders van leden onder de 18 verwachten wij daarom een actieve bijdrage. Dat is niet alleen hard nodig, maar vaak ook erg leuk om te doen. Het gaat o.a. om:

  • coachen van jeugdelftallen
  • fluiten op zaterdag
  • rijden naar uitwedstrijden
  • draaien van bardiensten
  • deelname aan de diverse commissies

Kom je ook bij ons hockeyen? >>
 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden